Saturday, October 17, 2009

Kohtusin eile Tokios ühe eestlannaga, kes elab siin , on abielus iraanlasega, räägivad omavahel jaapoonot ja töötab kinnisvaräris. Ta juhatas mulle kätte 6-korruselise mänguasja- ja jaapani elustiilipoe, kus veetsin 2!!!tundi
Sain Tuudule pisikese roboti ja äärepealt oleks raisanud kogu oma raha, üleüldse on Jaapanis väga raske olla ilma ostmata, sest siin on nii tohutu palju igasugu lahedat kraami, ei hakka käekottidest ja Shiseido kosmeetikast rääkimagi-see on ni münus ja nii kuradi kallis Euroopas(sampoon, mis maksab Kaubamajas 400 eeku on siin 38 krooni).Oeh, ja muidugi keraamika! Aga lennukile lastakse vaid kerge kohvriga inimesi.
Koju tagasi söitsin pool maad jänest(rongipilet on kallis) neil on spetsiaal turvaväravad, kust saab sisse joosta, et rongile kiirustada, aga välja ei saa ilma piletita. >A, kui osta odavaim pilet ja pärast turvaonule teha suured manga-silmad ja öelda, et ma kaotasin pileti ja tulin peale eelmisest jaamast, siis maksad natuke juurde.
Vahepeal oli kohale jöudnud skulptor Indiast, täitsa uskumatu aktsendiga sell. Ja pakkus daamidele india maisutusi-puhta höbedaga kaetud. Islandlanna,kes siin on on vip omal maal ja kohutav joodik-hommikul alustab ja öhtul on purulakku täis-aga nalja saab.

Lahe, et kohalikud taadid mäletavad mind nimepidi ja mu vana kööm austaja on ka platsis-önneks on ta pisut tagasihoidlikum seekord (3x üle vasaku).
Homme hakkan bambust raiuma ja oma platsi puhastama.
Aa, ja see ameerika sell rääkis mägedes olevast tohutust vabaöhu skulptuuripargist, kus on uskumatu väljapanek klassikuid. Iii, alati on vähe aega. Töesti, osta vöi 8 tonnine pilet ja kevadel tagasi, et ringi kolada.


Hetkel õhtu, köht täis sashimit, mille sisse oli kirsiöie muster tehtud. Meie ööbimispaiga küljes on joogiautomaat, kust saab sooja purgi-lattet ja jogurtivett(jube hea, sedagi tooks eesti 2 kohvrit)

No comments:

Post a Comment